O‘SMIRLIK DAVRIDA PSIXIK RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI - ABDURAXMONOVA MUSLIMA ELMUROD QIZI; ABDURAXIMOV JALOLIDDIN AMIRQUL O‘G‘LI; SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: O‘smirlik davrida o‘z-o‘ziga baho berish tizimining rivojlanish xususiyatlari, ularning ong va dunyoqarashining shakllanishini tushuntirish orqali talabalarni o‘z-o‘zini anglashga, tahlil qilishga, tarbiyalashga o‘rgatish.