ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРИНИНГ ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАРНИНГ ЯККА ТАРТИБДАГИ ПРОФИЛАКТИКАСИНИ ҲУҚУҚИЙ АСОСЛАРИ - Ҳақбердиева Гуландом Ғафур қизи , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация. Ушбу мақолада Профилактика инспекторининг ҳуқуқбузарликларнинг якка тартибдаги профилактикасини ҳуқуқий асослари тўғрисида фикр юритилган ҳамда ушбу фаолият юзасидан кўплаб тушунчаларга таьриф берилган.