GLOBAL KOMPYUTER TARMOQLARINING TENOLOGIYALARI - Yunusov Azizbek Fazilovich; Abduraximova Mohichehra Avazjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada global kompyuter tarmoqlarining tenologiyalari va ularning tuzilishi, shuningdek ularni kelib chiqishi keltirib o’tilgan .