M.ZAMAXSHARIYNING LINGVISTIK QARASHLARI - Mirzayeva Zebunisi; Nazarova Shodiya; Chorshanbiyeva Nafosat (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada Mahmud Zamaxshariy ijodidagi lingvistik qarashlar qalamga olinadi,undagi sözlarning asosiy qóllanilish órinlari asarlaridagi lingvistik tahlillar yoritiladi.