Qadriyatlar falsafasi. - Elmo’minova Oysara Sobir qizi. ,; Olponova Risolat Omon qizi. ,; Ibodullayeva Zebo G’ayrat qizi . , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada -Qadiryat kategoriyasi, uning asosiy shakillari, tarixiy ildizlari ijtimoiy taraqqiyot jarayonida qadriyatlarga munosabat, qadriyatlarning inson va jamiyat hayotidagi ahamiyati haqida batafsil yoritib berilgan.