PEDAGOGIK TA`LIM YO`NALISHLARIDA XORIJIY TILLARNI O`QITISHNING AHAMYATI - Choriyeva Mahliyo Faxriddinovna; Qayumova Mohinur Murodullayevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: maqolada o‘quv jarayoniga pedagogik texnologiyalarni qo‘llash orqali darsga tayyorgarlik ko‘rish va uni o‘tkazish yaxlitligini ta’minlash hamda o‘qituvchi kasbiy kompetentligini takomillashtirishga yo‘naltirilgan faoliyat mazmunii yoritilgan.