MASHINASOZLIKDA BIZNESNING RIVOJLANTIRISH. - Tolipov Habibullo Inomjon o’g’li; Mahmudov.A.M. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola mashinasozlik sohasida biznesni rivojlantirishning turli strategiyalari va usullarini o'rganadi. Keng qamrovli adabiyotlarni tahlil qilish orqali ushbu tadqiqot biznesning o'sishi va muvaffaqiyatiga ta'sir qiluvchi asosiy omillarni aniqlaydi. Ushbu strategiyalarni amalga oshirish usullari muhokama qilinadi, so'ngra natijalar tahlil qilinadi va ularning oqibatlari muhokama qilinadi. Ushbu tadqiqotdan olingan xulosalar mashinasozlik raqobatbardosh dunyosida rivojlanishga intilayotgan tadbirkorlar va sanoat rahbarlari uchun qimmatli tushunchalarni beradi.