ILMIY VA BADIIY ADABIYOTLARDAN KONSPEKT TUZISH HAQIDA AYRIM MULOHAZALAR. - Musirmanova Shoxsanam Xamza qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada ilmiy va badiiy asarlardan konspekt tuzish jarayonida e’tiborga olinishi kerak bo’lgan jihatlarga urg’u berilgan. Xususan, konspektlashtirish jarayonida ilmiy adabiyotlarni qiyosiy o’rganishning ahamiyati misollar yordamida tushuntirilgan.