MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA CHET-TILI O’QITISHNING ILMIY PEDAGOGIK ASOSLARI - Eshboltayeva Baxtiniso Hamza qizi; Mohinur Qayumova Murodullayevna; Shomurotov Ulugbek Melikboboyevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tilini o’rgatishning foydali jihatlari keltirilgan bo’lib, hozirgi rivojlangan davrda bu til jahon tili sifatida tan olinmoqda. Shunday ekan biz maktabgacha bo’lgan davrdagi bolalarga ingliz tilini mukammal o’rgatmog’imiz lozim hisoblanadi. Bolalarga chet tillarini o’qitishni maktabgacha yoshidan ya’ni bog’cha yoshidan o’rgatishimiz kerak. Shu yoshdagi bolalarda ingliz tilini bilan birgalikda boshqa tillarni o’qish metodikasini yaxshi rivojlantirishimiz zarurdir.