MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA CHET TILI O‘QITISHNING ILMIY PEDAGOGIK ASOSLARI - MAMADRAIMOVA MADINA OLIM QIZI ,; MOHINUR QAYUMOVA MURODULLAYEVNA ,; SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tilini o‘rgatish usullari yozilgan bo‘lib, hozirda ingliz tili dunyo tili bo‘lib bormoqda shu bois uni maktabgacha ya’ni boqcha yoshidan boshlash kerak maqola shu haqida ma’lumot beradi. Bolalarga ingliz tilini yoshligidan yaxshi o’rgatishni istasak, ularda shu tilni organishning har bir metodikasini yaxshi rivojlantirishimiz kerak.