EKSTREMIZM VA TERRORIZMGA QARSHI KURASH – DOLZARB VAZIFA - Xaytmetov Izzatbek Adilboy o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada bugungi globallashuv sharoitida hamda xalqaro va mintaqaviy mojarolar transformatsiyasi davom etayotgan bir paytda, terrorizm va ekstremizmga qarshi samarali kurashish masalalari keng ilmiy yoritilgan.