INDEYSLAR TARIXI HARBIY SAN’ATI. - Ergashev Ozodbek Musurmon o’g’li ,; Qudratov Botir Ismoil o’g’li , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada indeyslar tarixi va harbiy san’ati yoritilib berilgan bo’ib ularning kleib chiqishi, mashg’ulotlari ,ijtimoiy -iqtisodiy ahvoli adabiyotlar asosida tahlil qilingan.