AQSH FUQAROLAR URUSHI DAVRI TARIXI VA HARBIY HOLATI. - Mardonova Madina Hikmat qizi; Yangiboyev Abdulaziz O’tkir o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSİYA:ushbu maqolada AQSHdagi fuqarolar urushi ,shimol va janub o’rtasidaki ziddiyatlar,mamlakatdaki ahvol ,yakunlari,natijalari hamda taqdiri haqida manbalar tahlili asosida yoritib berilgan .