O’ZBEKİSTONNING MUSTAQİLLİK YİLLARİDAGİ IQTISODIY O’ZGARİSHLARI. - Ergashev Ozodbek Musurmon o’g’li ,; Qudratov Botir Ismoil o’g’li , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sobiq ittifoq tarkibidan ajralib chiqqan O‘zbekiston Respublikasining mustaqillik yillaridagi ijtimoiy-iqtisodiy hayoti haqida so‘z boradi. Bunda siz mustaqillik yillarida aholining turmush darajasini yaxshilash yo‘lida olib borilgan siyosat, ularga yaratilgan ijtimoiy-iqtisodiy imkoniyatlar bilan tanishishingiz mumkin.