SHAXSNI SPORTDA TARBIYALASH - SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH,; RO‘ZIMURODOV JASURBEK TOHIR O‘G‘LI ,; CHORIYEV ASADBEK SHAVKAT O‘G‘LI , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shaxsning psixologik xususiyatlari to‘g‘risida umumiy tushuncha berilgan va sportda shakllanishi bilan bog’liq ma’lumotlar keltirilgan.