ТИЖOPAТ БAНКЛAPИДA ХAPИД ТИЗИМИДА ИХТИСОСЛАШТИРИЛГАН ТАШКИЛОТ ВА ЭКСПЕРТЛАРНИ ЖАЛБ ҚИЛИШНИНГ ЗАРУРИЯТИ - Акрам Маматов; Фаррухжон Нарзуллаев (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация: мазкур мақолада тижopaт бaнклapидa давлат харидларини ташкил этишда ихтисослаштирилган ташкилот ва экспертларни жалб қилишнинг зарурияти, механизми ва аҳамияти ёритилган.