BOSHLANGʻICH SINFLARDA TAʼLIM SIFATINI OSHIRISHDA YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN VA METODLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Meliqulova Zumrat Yuzboyevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda ta'lim sifatini oshirishda pedagogic texnologiyalar,metodlar va texnik vositalardan foydalishning ahamiyati, ulardan samarali foydalanish hamda pedagogik texnologiyalardan foydalanishning o‘quvchi va o‘qituvchining pedagogik jarayonidagi o‘zgarishlari yoritilgan.