PASTKI NAFAS YO’LLARI PATOLOGIYASINING RIVOJLANISHIDA ATIPIK MIKROFLORANING ROLI VA ZAMONAVIY DIAGNOSTIKASI - Muhamadiyeva L.A,; Kudratova Z.E,; Sirojeddinova S, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. So'nggi o'n yilliklarda olib borilgan ko'plab tadqiqotlar tufayli hujayra ichi qo'zg'atuvchilarning morfologiyasi, antigen tuzilishi, rivojlanish tsiklining xususiyatlari va patogenlik xususiyatlarini batafsil o'rganish imkoniyatiga ega bo'ldik.