MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR FAOLIYATINI TASHKIL ETISHDA TARBIYACHINING O’RNI. - Nurilayeva Sevara Alisher qizi . ,; Eshonqulova Durdona O’ral qizi . ,; Toxirova Sadbark Farxod qizi . , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’ilim tashkilotlarida kichik yoshdagi bolalar faoliyatini tashkil etishda tarbiyachi – pedagogning o’rni va ro’li batafsil yoritib berilgan.