INGLIZ TILINI BOSHLANG‘ICH SINFLAR KESIMIDA O‘QITISHDA INNOVATSION METODLARDAN FOYDALANISH - Turdialiyeva Xurshida, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada chet tillarni o'qitishning asosiy maqsadi maktab o'quvchilarining kommunikativ madaniyatini shakllantirish va rivojlantirish, chet tilini amaliy o'zlashtirishga o'rgatish. O'qituvchining vazifasi har bir o'quvchi uchun tilni amaliy o'zlashtirish uchun sharoit yaratish, har bir o'quvchiga o'z faolligini, ijodkorligini namoyish etishiga imkon beradigan shunday o'qitish usullarini tanlashlidi va ingliz tilini samarali o’rgatishning bir necha usullaridan foydalanib zamonaviy ta’lim texnologiyalari yoritib berilgan.