AXBOROTLASHGAN PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR – TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING SAMARALI VOSITASI - Ulashev Asrorjon Nasriddinovich , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Tadqiqotchilar, foydali axborotlarni olish, o‘rganish, va ularga murojaat qilish jarayonlarini o‘rganish orqali ta’lim jarayonini samarali vaqtning o‘zlashtirilishi uchun kerakli pedagogik texnologiyalarni aniqlab chiqishganlar. Maqola, axborotlarni qo‘llashning samaradorligini oshirishning muhim vositalarini ta’riflaydi va ularni amaliyotda qo‘llash jarayonini ta’lim olishdagi samaradorlikni oshirishga qaratilgan texnologiyalar bilan birgalikda ko‘rsatadi. Bu maqola, ta’lim sohasidagi rivojlanishni dastlabki o‘rinlarda o‘rganish uchun qiziqarli ma’lumotlar taklif etadi.