ИЧКИ ИИШЛАР ОРГАНЛАРИ ФАОЛИЯТИДА ПСИХОЛОГИК ХИЗМАТНИ ТАШКИЛ ЭТИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ЎРНИ - Махрамқулов Шоҳрух Шерзод ўғли (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
АННОТАЦИЯ Ушбу мақолада ички ишлар органларида психологик хизматни ташкил етишнинг илмий назарий ва ўзига хос амалий услублар тўғрисида билимлар ёритиб берилган бўлиб, ҳодимлар орасида учрайдиган зиддиятли ҳолатлар ва уларнинг юзага келиш сабаблари, ҳамда уларга қўшимча сифатида хизмат давомида учрайдиган салбий ҳолатлар намоён бўлишининг сабаб ва шароитлари психологик нуқтаи назаридан кўриб чиқилади.