ВОЯГА ЕТМАГАНЛАРГА САЛБИЙ ТАЬСИР КЎРСАТУВЧИ ИЖТИМОИЙ ИЛЛАТЛАРНИНГ ТУШУНЧАСИ, ТУРЛАРИ ВА ИЖТИМОИЙ ХАВФИ - Калбайев.Б.И , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация Ушбу диплом ишида вояга етмаганларга салбий таьсир кўрсатувчи ижтимоий иллатларнинг олдини олиш тушунчаси, унинг ўзига хос хусусиятлари, фаолиятда юзага келадиган муаммо ва камчиликлар, шунингдек, ушбу муаммо ва камчиликларни бартараф этиш бўйича бир қатор таклифлар, илғор хориж тажрибаси ва миллий қонунчилигимизнинг ўхшаш ва фарқли томонлари, фаолиятни такомиллаштириш йўналишлари ёритилган.