‘’TIRILISH KOMPLEKSI’’ - Xurramova Yulduz Rustam qizi. ,; Ibodullayeva Zebo G’ayrat qizi. ,; Elmo’minova Oysara Sobir qizi. , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Mazkur maqolada ‘’Tirilish kompleksi’’- Tug’ilish davri inqirozi Perinatal va chaqaloqlik davrida psixofiziologik rivojlanishga xos xususiyatlar , Chaqaloqlik davri psixologik xususiyatlari Tug’ilish davri inqirozi , Go’daklik davrida psixik rivojlanishda kattalar bilan emotsional muloqotning axamiyati ( emotsional deprivatsiyaning salbiy oqibatlari ) batafsil yoritib berilgan.