INGLIZ TILINI O’RTA TA’LIM MAKTABLARIDA O’QITISHDA INOVATSION METODLARDAN FOYDALANISH . - MUHAMMADIYEV BEGZOD SAFAR O’G’LI ,; QAYUMOVA MOHINUR MURODULLAYEVNA ,; SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada bugungi kunda jamiyatda muhum o’rin egallagan va yoshlar orasida keng targ’ib qilinayotgan chet tilini o’rganish maqsad qilib olingan . Asosiy maqsad bolalarga umumiy o’rta ta’lim vaqtidan chet tilini o’qitishni va o’qitish jarayonida innovatsion texnalogyalardan keng foydalanish targ’ib qilinadi.