MAKTABGACHA BO’LGAN BOLALARDA CHET TILINI O’QITISHNING ILMIY PEDAGOGIK ASOSLARI - KOMILOV SHAHOB SHOKIR O’G’LI; MOHINUR QAYUMOVA MURODULLAYEVNA (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida chet tilini o’qitishni yo’lga qo’yish va kichik yoshdagi bolalarga bosqichma – bosqich chet tilini o’qitishni nazarda tutadi.