MUSOBAQALARDA SPORTCHILARNI PSIXOLOGIK JIHATDAN TAYYORLASH - SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH; RASULOV SHOHZAMON ABDISODIQ O‘G‘LI; RO‘ZIBOYEV AZIZBEK QURBONALI O‘G‘LI (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sportchining musoboqaga psixologik tayyorlash, sportchining sport musobaqalarida yuqori natijalarga erishishi yo’lidagi psixologik, ma’naviy, mafkuraviy, irodaviy, jismoniy, texnik, taktik tayyorgarligiga bo’gliq bo’lgan ma’lumotlar keltirib o’tilgan.