O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA IQTISODIY O’SISHGA TA’SIR ETUVCHI OMILLARNI TAHLIL QILISH - Yuldashaliev Maksadbek Davronbek o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqolada O'zbekiston Respublikasida iqtisodiy o'sish ko'rib chiqiladi. Mualliflar unga ta’sir etuvchi asosiy omillar, xususan, siyosiy barqarorlik, islohotlar, tadbirkorlik va kichik biznesni ko‘rib chiqadilar. Barqaror iqtisodiy o‘sishni ta’minlashda siyosiy omillarning roliga alohida e’tibor qaratilmoqda.