KONFLIKT ISHTIROKCHILARI BILAN ISHLASH VA KONFLIKRNI BARTARAF ETISH - SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH; QARSHIYEV ALISHER NURILLA O‘G‘LI; AVLAQULOV ISLOM DUSMUROD O‘G‘LI (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Bu maqolada shaxslararo munosabatlar konfliktni vujudga kelishi, konflikt ishtirokchilari bilan ishlash va konfliktlarning nomoyon bo’lish shakllari va turlari haqida so’z yuritiladi.