SHAXSNING RIVOJLANISHIGA QOBILIYATNING O’RNI - SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH ,; OQBOYEVA MAHLIYO AKRAMOVNA, ,; XURRAMOV MUXTOR ABDUXAKIM O‘G‘LI , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada aynan qobilyatning shaxs rivojlanishiga qanchalik darajada ta’sir ko’rsata olishi va shaxsdagi mavjud bo’lgan tug’ma qobilyatlar to’g’risida turli olimlarning qarashlari hamda fikrlar keltirilib o’tilgan.