UMUMIY O‘RTA TA`LIM MAKTABLARIDA ADABIYOT FANINI O‘QITISHDA YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYA VA USULLARINI QO‘LLASH - Elmurodova Mavluda No‘monovna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta`lim maktablarida adabiyot fani darslarida yangi pedagogik texnologiya va usullarini qo‘llash orqali o‘quvchilarning bilim, ko‘nikmasini samaradorlikni oshirish masalasi haqida so‘z yuritilgan.