ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРИНИНГ ЯШАШ МАНЗИЛЛАРИДАН УЗОҚ МУДДАТГА КЕТГАН ШАХСЛАР БЎЙИЧА ИШЛАШ ФАОЛИЯТИ ТУШУНЧАСИ ВА ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - РУЗМАТОВ ЗОХИДЖОН ХУШНУДБЕК ЎҒЛИ , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Битирув малакавий ишида тадқиқот мавзусининг долзарблиги, предмети, обекти, вазифалари, профилактика инспекторларининг фуқаролик жамияти институтлари билан ҳамкорлиги тушунчаси, бугунги кунда бандлик органларининг ҳуқуқбузарликлар профилактикасидаги ролининг аҳамияти, ушбу ҳамкорликнинг ҳуқуқбузарликланинг барвақт олдини олишдаги аҳамияти, ҳозирги холат, шунингде ушбу ҳамкорлик доирасидаги қатор муаммо ва камчиликлар ҳамда уларни бартараф етиш бўйича бир қатор таклифлар ишлаб чиқилган.