O’ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA HUQUQBUZARLIKLAR PROFILAKTIKASI FAOLIYATI - Xasanov S.M (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Maqolada O‘zbekiston Respublikasida huquqbuzarliklar profilaktikasi sohasi, uning nima ekanligi, huquqiy asosi, huquqbuzarliklar profilaktikasining turlari, uni bevosita amalga oshiruvchi organlar, bu sohadagi islohotlar va sohani rivojlantirishga oid takliflar keltirib o‘tilgan.