ХУКУКБУЗАРЛИКЛАР ПРОФИЛАКТИКАСИНИ БЕВОСИТА АМАЛГА ОШИРУВЧИ ОРГАН ВА МУАССАСАЛАР ФАОЛИЯТИДА ИСЛОХАТЛАР - Хасанов.С.М, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Маколада Ўзбекистон Республикасида Хукубузарликлар Профилактикасини Бевосита амалга оширувчи, унда иштирок этувчи орган ва муассаслар хакида ва Профилактика сохасидаги ислохатлар,конунчиликдаги янгиликлар хамда соха доирасида уни ривожлантиришга оид таклифлар келтириб ўтилган.