HUQUQBUZARLIKLAR PROFILAKTIKA INSPEKTORI FAOLIYATINI REYTING BAHOLASH FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISH - TOLIBXONOV ZIKIRXON QUVVATXON O’G’LI, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada bugungi kunga qadar huquqbuzarliklar profilaktikasi inspektorlari faoliyat samaradorligiga bog’liq qabul qilingan normativ huquqiy hujjatlar va ma’lumotlar hamda bugungi kunda uchraydigan amaliyotdagi bir qator muammolar va ularni yechimlari to’g’risida so’z yuritiladi. Qolaversa huquqbuzarliklar prfilaktikasi inspektorlari faoliyat samaradorligini baholash yuzasidan bir qator takliflar hamda chetel tajribasidan ham keng tartibda qo’llanilgan fikrlardan andozalar to’g’risida so’z yuritiladi.