SPORT -PSIXOLOGIYASI - Xolboyev Murodjon Mamayusuf o’g’li; Qulmatov Zafar Zoir o’g’li; Qurbonnazarov Jahongir Najmiddin o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada Sport psixologiyasi - psixologiya sohasi; sport musobaqalari va mashqlar vaqtida inson psixikasining holati, guruhiy munosabatlarning psixologik qonuniyatlari xaqida batafsil yoritib berilgan .