ABU ALI IBN SINO NOMIDAGI TIBBIYOT TEXNIKUMLARIDA GURUH RAHBARLAR FAOLIYATINI TASHKIL QILISH AHAMIYATI - DJumabayev Ergash Ataxanovich ,; Egamova Gulshan Anvar qizi , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Abu Ali ibn Sino nomidagi Jamoat salomatligi texnikumlarida guruh rahbarining ish faoliyati tashkil qilish choralari va vazifalarni o'z ichiga oladi. Guruh rahbarlarining ish faoliyatini shakillantirishdagi muammolar va ularning ahamiyati talqin qilingan.