IIO XODIMLARIDA STRESS HOLATINI OLDINI OLISH VA O’RGANISH USULLARI - Ulug’murodov Umirbek (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA: Bugungi kunga kelib xodimning kasbiy-psixologik tayyorgarligi – uning mahoratiga qo’shilishi maqsadga muvofiq bo’lgan qo’shimchagina emas, kasbiy mahoratning mavjud bo’lishi shart bo’lgan tarkibiy qismi hamdir. Ichki ishlar idoralarida xizmat olib borayotgan xodimlarning kasbiy mahorati nafaqat maxsus yuridik bilimlardan, balki kasbiy-psixologik tayyorgarlikdan ham tashkil topadi. Agar uning bunday tayyorgarligi bo’lmasa, haqiqiy mahorati ham bo’lmaydi.