LOGORITMIK MASHG‘ULOTLARDA TALAFFUZINI RIVOJLANTIRUVCHI MASHQLARNI QO‘LLASH - NIZAMOVA MALIKA RAVSHAN QIZI (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Logoritmik mashg‘ulotlarda talaffuzni rivojlantiruvchi mashqlardan foydalanish va talaffuzida kamchiligi bor bo‘lgan bolalarni logoritmik mashg‘ulotlarini o'zlashtirish jarayonini tashkil etadi.