MOLIYAVIY BARQARORLIKNI TA’MINLASHDA PUL-KREDIT SIYOSATINING O’RNI - Kuziyev Ravshan Ramazanovich; Ikramov Elyor Baxramovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annontatsiya: Mazkur maqolada davlat moliyasi barqarorligini ta’minlashda pul-kredit siyosatining o'ziga xos xususiyatlari, uning amaldagi muammolari va ularni hal qilish yo'llari, ushbu siyosatning vositalari, moliyaviy tizimning rivojlanishi va boshqa ko'plab muhim masalalar bilan birga Oʼzbekistonda iqtisodiy oʼsishni taʼminlashda pul-kredit siyosatining imkoniyatlari keng o’rganiladi.