KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O‘QUVCHILAR QIZIQISHLARINI ANIQLASHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Tursunova Zulfiya Uzoqboyevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiyа. Maqolada kichik maktab yoshi o‘quvchilarining qobiliуati va qobiliyat psixodiagnostikasini o‘rganish shu bilan birga ularning qiziqishlari aniqlash bo‘yicha ilmiy va nazariy asoslashga qaratilgan. Bunda psixologiyada qobiliyat va qobiliyat psixodiagnostikasi bo‘yicha nazariy tahlillar o‘rganilgan hamda kichik maktab yoshi o‘quvchilarining psixologik xususiyatlari tahlil qilingan, o‘quvchilarning qobiliyat diagnostiklalari bilan birgalikda ularning qiziqish darajalari tahlil qilingan.