TURIZIMNI RIVOJLANTIRISHGA OID DOLZARB MASALALAR - Azimjon Axmedov Ilxomovich; Sanobar Ikramova Vosiljon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Jahondagi globallashuv sharoitida turizm muhim ijtimoiy, iqtisodiy va madaniy omillardan biriga aylandi. Ushbu maqolada turizimning davlatlar taraqqiyotidagi muhim o‘rni va uni rivojlantirishga oid dolzarb masalalar haqida so‘z yuritilgan.