ALISHER NAVOIY ASARLARIDA SO‘Z QUDRATI . - Abdukarimova Muxtasar Sohodillo qizi.; Mahmudova Sarvinoz Ozodbek qizi. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Alisher Navoiyning asarlarida so‘zlarga berilgan ilmiy,badiiy talqinlari,so‘zning hayotimizdagi o‘rni, so‘z qudrati shoir tafakkuri bilan o‘ziga xos badiiy nuqtai nazardan tahlil qilish mazkur maqolaning maqsadi hisoblanadi. Navoiy asarlarida so‘z va uning imkoniyatlarini o‘rganish, so‘zga butun borliq ibtidosi sifatida urg‘u berilishini tahlil qilinadi.