ALISHER NAVOIY G’AZALLARINING G’OYAVIY-BADIIY XUSUSIYATLARI - Alijonova Dilshodaxon Qahramon Qizi ,; Isaqova Gullola Abdullajon qizi , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Alisher Navoiy ijodi, g’azallari,undagi badiiy san’atlar haqida fikr yuritiladi va g’oyaviy-badiiy xususiyatlari ifodalanadi.