SOG’LIQQA QARSHI JINOYATLAR HAMDA HUQUQBUZARLIKLAR PROFILAKTIKASI - Ahmadjonov Ilhomjon Ikromjon o`g`li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аnnotatsiya: Aholi sog‘lig‘ini saqlash va sog‘liqqa qarshi jinoyatlar hamda huquqbuzarliklarning oldini olishda profilaktika inspektorining sog‘liqni saqlash organlari bilan hamkorlikda faoliyat olib borishi ob’ektiv zaruriyatni tashkil etadi. Zero, sog‘liqni saqlash organlarining bevosita ish faoliyatlari fuqarolarga nisbatan sodir etilgan jinoyatlar tufayli yetkaziladigan zararli oqibatlarni bartaraf etish oldini olishda profilaktika inspektori bilan hamkorlikda amalga oshiriladi.