INTERFAOL TA’LIMNING TUTGAN O’RNI, AHAMIYATI VA XORIJIY TILLARNI INTERFAOL USULLARDA O’QITISH METODIKASI - Olimjonova Shakhzoda Alisherovna.; Zubaydova N.N (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya : Ushbu maqolada siz interfaol nima ekanligi , interfaol o'qitish metodining hozirgi rivojlanayotgan raqamli davrdagi ahamiyati va xorijiy tilni, interfaol usulida o'qitish metodikasi bilan tanishib chiqasiz , ma'lumki hozirgi davrda ta'lim jarayonini hamda ta'lim sifatini rivojlantirish va ta'lim sohasiga katta e’tibor qaratilmoqda va bu maqolada siz ta'lim sohasiga o'zgacha yondashuv xususiyatiga ega bo'lgan interfaol ta'lim va tarbiya usullari, xorijiy tilni o'qitishda no’ananaviy o'zgacha samaraliy xususiyatlarga ega bo'lgan yangicha yondashuvlar, kichik va katta yoshdagi o'quvchilarga xorijiy tilni interfaol metodika asosida o’qtish ularni e’tiborini dars jarayoniga qaratish qiziqish hamda ularni bilimini oshirish haqida keng ko'lamda ma'lumot olishingiz mumkin.