ANDIJON VILOYATI OLTINKO’L TUMANIDA 2021-2023 YILLARDA AMALGA OSHIRILGAN TASHABBUSLI BUDJETLASHTIRISH JARAYONI - Soibov Diyorbek; Mutalibov Ibrohimxon; Umaraliyev Shahzod (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Andijon viloyat Oltinko’l tumani 2021-2023 yillarda tashabbusli budjetlashtirish jarayoni, ajratilgan mablag’lar miqdori, amalga oshirilgan loyihalar tahlil qilingan.