ANDIJON VILOYATI ULUG’NOR TUMANIDA 2021-2023 YILLARDA AMALGA OSHIRILGAN TASHABBUSLI BUDJETLASHTIRISH LOYIHASI NATIJALARINING TAHLILI - Choriyev Baxtinur; Diyorov Jamshid; Tolipov Muhammad (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Andijon valoyat Ulug’nor tumanida 2021-2023 yillarda tashabbusli budjetlashtirish jarayoni, ajratilgan mablag’lar miqdori, amalga oshirilgan loyihalar talil qilingan.