ANDIJON VILOYATI XONOBOD SHAHRIDA 2021-2023 YILLARDA AMALGA OSHIRILGAN TASHABBUSLI BUDJETLASHTIRISH JARAYONI - Saidqulov Feruzbek,; Shukurov Rasuljon,; Toshtemirov Jamshid , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Andijon viloyat Xonobod shahrida 2021-2023 yillarda tashabbusli budjetlashtirish jarayoni, ajratilgan mablag’lar miqdori, amalga oshirilgan loyihalar talil qilingan.