QOBILIYATLI BOLALARNI ANIQLASHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Sindarova Laylo Bahodir qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada malakali pedagogik faoliyat orqali qobilyatli bolalarni aniqlashga qaratilgan. Hozirgi rivojlanib borayotgan vaqtda har bir mamlakat o`zining kelajagini mustaxkamlashi va uni ertangi kunini o`ylashga majbur. Bizning mamlakatimizda ham yosh avlodni tarbiyalash, ularni har tomonlama qo`llab quvvatlash, istedotli va qobiliyatli yoshlarni faoliyat olib borishi uchun juda ko`p imkoniyatlar yaratilgan, va barchga shart sharoitlar buning uchun yetarli.